Torma Pince / Egri borok / Borest / Labor Bistro

A január nem a legszerencsésebb hónap, hiszen az egyik legcsaládiasabb, legünnepélyesebb időszak után veszi át az uralmat a lassan múló idő felett.
Így érthetően nincs könnyű dolga, ha be szeretné magát lopni az emberek szívébe.
Január utolsó napján egy családias, borokban meglepően izgalmas esttel szeretnénk, minden kedves résztvevő számára kedvesebbé varázsolni, az év ezen időszakát, ahol a csokoládé és a konyha legfinomabb falatkái szállnak barátságos mérkőzésbe a Torma Pincészet kiváló tételeivel.

Szeretettel várunk minden kedves bor és csokoládé rajongót a LaBor Bistroba január 31-én!

A borsor a következő 7 tételből áll:
– Arany Bulla
– T1 Fehér cuveé
– Zoll-tán
– Új Drill
– Red selection
– REM
– Zörgő kései

→ A borokhoz finom csokoládékat is párosítottunk!
→ Az est folyamán a LaBor gastro falatok kerülnek felszolgálásra.

6990 Ft / fő

Jelentkezni a LaBor Bistro telefonszámán lehet!
Telefon: +36 70 883 8888

Torma Pincészet bemutatkozás:
Családi vállalkozás vagyunk, pincészetünk alapítói Torma Zoltán és Torma Zsolt, testvérek. Fő tevékenységünk a szőlőtermesztés és a borkészítés, melyet magas szintű borbemutatókkal, rendezvényekkel is színesítünk. Célunk egy olyan borászat működtetése, ahol az egyediség fontos és nem a tömeggyártás. Arra törekszünk, hogy megőrizzük egyéniségünket úgy, hogy közben minőségi borokat készítsünk egy modern, fiatalos külsővel, de a szakmához illő komolysággal és elköteleződéssel. Számunkra a Torma Pince egy olyan vállalkozás, melyben a borvidék adottságai által megpróbáljuk önmagunkat kifejezni. Ehhez az Egri Borvidék kiváló lehetőségeket biztosít, hiszen hazánkban egyedülálló módon mind fehér- mind pedig vörösborban képes világszinten is kiemelkedő minőséget adni. Ezt felismerve és kihasználva úgy gondoljuk, hogy nagy potenciál rejlik az itt készült borokban, mert olyan izgalmas tételeket lehet alkotni, melyben tisztelhetjük a hagyományokat, de hozzáadhatjuk a mi kreativitásunkat az ízek és illatok iránti odaadásunk kifejezésképpen.