Szekszárdi borest a Németh János „Janó” borásszal

Január 24-én Csütörtökön 19.00 órától a LaBor Bistroban!
….
• Bevezetés:
Fehér Házasítás/Ol.-Ch.-SB./’17
Kadarka ’17
….
Marinált Gomolya/Fonnyasztott kápia / Mangalica kolbász

• Kibontakozás:
Devinant/Syrah/ ’17
Birtokbor Porkoláb ’15 /CS.-M./
….
Raclette ráncos burgonyán, kornichon

• Levezetés:
Zweigelt válogatás ’17
Görögszó Cabernet Franc ’17
….
Harangodi szárított Mangalica-sonka/17+/

Részvételi díj:7.900.-Ft/fő
Az ár tartalmazza a bemutatásra kerülő borokat (1dl/fajta) és a hozzájuk illő ízelítőket egyaránt.
Rárendelés esetén a borok árát lásd kínálatunkon!

Asztalfoglalás: 70/883-88-88; 70/643-90-21

Bemutatkozás:
Családi borászatunk sok generációra visszatekintő tradícióval bír, ugyanakkor a fiatal, dinamikusan fejlődő szekszárdi pincék közé tartozik. Az Iván-völgyben található borászatunkat évről-évre kis lépésekkel, jól tervezetten igyekszünk bővíteni, jelenleg mintegy 10 hektárról dolgozunk fel szőlőt. Elsősorban vörösboros pincészet vagyunk, a kadarkától a bikavérig, a kékfrankostól a világfajtákig készül ezekből bor, de hagyományos szekszárdi sillert is töltünk palackba. A pincénknél szívesen fogadunk borkedvelő vendégeket, akiknek a pincéből érkező borok mellett a szabadtéri kemencénkben készítünk ízes, szekszárdias ételeket. Ötletadói és szervezői vagyunk az Iván-völgyi kadarka-túrának minden júniusban, amiért a Dél-dunántúli régió innovatív borturisztikai szolgáltatója elismerést is megkaptuk 2012-ben.