Hatkezes borvacsora a LaBor Bistorban. A tökéletes gasztronómia utazásról három különleges személy gondoskodik. A konyha részéről a főszerepet a Bocuse d’Or világdöntőse, az ISZKOR-Mályinka tulajdonosa és séfje Pohner Ádám, a placcon a stafétát borvidékünk két női úttörője Rácz Erika a és Bodó Judit a Sanzon és a Bott Pincészet tulajdonosai kapják április 8. a LaBor Bistroban❗️
Menüsor
Vaddisznó krokett-sáfrányos aioli
Csirkemájpástétom-sárgabarack-chili-mogyoró
Petrezselymes póréhagymaleves-rákkal töltött derelye-zöldborsó
Pisztráng-karalábé-kókusztejes- kagylómártás
Mangalica Tarja-fehér spárga-karfiol-sajtos burgonya
Kéksajt mousse-körte-diómorzsa
A borvacsorára a vendéglétszámot a gasztronómiai élmény érdekében limitáljuk 35 főre, asztalfoglalás előlegfizetés ellenében lehetséges .
Kezdés 17:30!
A vacsoraest ára 26.000 Ft/fő
Bor nélkül 23.000 Ft/fő
(árainkon felül 10% szervízdijat számolunk fel)
OTP és K&H szépkártyával való fizetésre van lehetőség.
Asztal és szobafoglalás
? +36 70 883 8888
info@laborbistro.hu
#borvacsora #pohneradam #sanzontokaj #bottpince