Gasztronómiai Eseményeink

Valentin-nap a LaBorban?‍❤️‍

Kapcsolódj ki kedveseddel Valentin-nap alkalmából a LaBor Koszt & Kvártélyban, hiszen a legfinomabb és legszerelmesebb fogások várnak rátok februárban????‍❤️‍????????????????
Elvarázsolnád párodat? Vedd igénybe szállás szolgáltatásunkat egy egyéjszakás kalandra és a menütök mellé ajándék borsorral kedveskedünk nektek????☺️
5 fogásos menüsorunk:
Monaji bárány ravioli – póréhagyma velouté
Krémleves duó
Lazac – tintahalas spaghetti – spenót – laska gomba
Rozé sertésszűz – burgonyafánk – szilva
Málna – pisztácia / Tejcsokoládé – füge
☎️Asztalfoglalás
+36 70 883 8888
????Szoba foglalás
www.laborbistro.hu
???? Tokaj, Bethlen Gábor út 1.
⏰ Étterem nyitvatartás
H-Cs 11:30-21:00
P 11:30-22:00
Sz 9:00-22:00
V 9:00-19:00

4 napos szilveszteri pezsgés

Tokaj szívébe a LaBor Koszt és Kvártélyba invitálunk Titeket egy 4 Napos Szilveszteri Pezsgésre.
2023.12.29-2024.01.01.
A program részletei:
I.Nap Pincészetnél
18:00 Borkóstoló és pincelátogatás
II.Nap Mádon az Édes Mádkámban
16:30 Borkvíz és bortörténeti kiállítás bemutatása
19:30 3 fogásos vacsora
III.Nap a LaBorban
9:00 Pezsgős reggeli
19:00 4 fogásos vacsora borsorral
IV.Nap a LaBorban
9:30-12:30 Újévi Brunch
a helyi kistermelők portékáiból
A program árai:
3 éjszakás szállással Standard szobában 95.000 ft/fő
Delux szobában 105.000 ft/fő
Szállás nélkül: 50.000ft/fő
Csak a szilveszteri vacsora 16.500 ft/fő + 12% szervízdíj
Szállásfoglalás +36 70 883 8888
Az Étterem 31-én 22:00-ig tart nyitva.
Ünnepeld Tokaj szívében az újévet!

 

Az év első borvacsoráján Mede Ádám séffel és Varkoly Ádám borásszal invitálunk meg Titeket egy különleges gasztronómiai utazásra, február 10-én 18:30-tól. . ?
A férőhelyek száma limitált, asztalfoglalásaitokat mihamarabb jelezzétek felénk.

+36 70 883 8888

Ádám egy vérbeli borsodi javából, ha esetleg nem tudtátok volna . 2020-2021-ben egymás után kétszer is elnyerte az év ifiju séftehetsége díjat, jelenleg az ország egyik legnívósabb budapesti vendéglátóegység a Laurel étterem konyhafőnöke.

Készítettünk vele egy rövid kis interjút, hogy megtudjuk milyen ételeket készít el majd nektek a LaBor konyhájában:

„Tokaj a szívem csücske, rengeteget járok le főleg nyáron. A szezonnak megfelelő menüvel készülök, amiben helyi vadhúsok, gombák és téli káposztafélék találhatóak. ”

Ádám Menüsora:

-Zeller, Tökmag, Körte

-Lazacpisztráng, Mango ponzu, Torma

-Szarvasgerinc, Chimichurri, Pecorino sardo

-Gyöngytyúk leves

-Vadas nyúl, Burgonya gombóc, Fekete káposzta

-Rum baba, Miso Vanília

A hatfogásos menüt borsor is kíséri az Árpád-hegy Pincészettől. Várkoly Ádám főborász és szintén borsodi sorstárs családi borászata 2000-ben alakult Tokajtól 20 km-re Szerencsen.

Őshonos tokaji fajtákat termelnek, a legnagyobb hangsúlyt a furmint fajtára fektetik, de foglalkoznak hárslevelűvel, sárga muskotállyal, kövérszőlővel, kabarral és zétával is.
A pincészet az Árpád-hegyen található, aminek történelme az 1800-as évek végére nyúlik vissza. Jelenleg 13 hektár terület tartozik hozzá Tokaj-Hegyalján. Ádám folyamatosan képzi magát, tanult és dolgozott Új-Zélandon is és nyomon követi a borászati trendeket. 2017-ben megkapta a Gál Tibor emlékdíjat, amelyet az Év Bortermelői és Borászok Borászai által javasolt, a nagyközönség által megválasztott tehetséges, fiatal borásznak adnak minden évben.

Tőle is megkérdeztük, hogy milyen borokkal készül az eseményre ? és kiderült, hogy egészen merész kísérőket kóstolhatunk majd!

„Február a furmintról szól, én is erre helyezem a hangsúlyt, mivel ez tudja legjobban visszaadni a tokaji terroirt.”

A vacsoraest ára 28.000.-/fő amely tartalmazza a borsort, korlátlan kávé és szódavíz fogyasztást.
Bor nélkül 24.000 .-

Kérd csomagban szállással együtt és ajándékba kapsz tőlünk egy borkóstolóval egybekötött pincelátogatást a Basilicus Pincészetben.

Deluxe Franciaágyas Szoba 50.000 .-/fő

Standard különágyas szoba 46.000.-/fő

Az éttermi fogyasztáson felül 10% szervízdíjat számolunk fel.

 

3 Napos Disznótoros a LaBorban

Töltsd nálunk 3 napon keresztül a decemberi hétvégét (dec.16-18.)  Felhőtlen jókedvvel, kiváló borokkal, 3 napon keresztül 3 különböző disznótoros menüsorral és szombaton borkóstolóval várunk Titeket a LaBorban.
I.Péntek 14:00-tól-a készlet erejéig
-Savanyúkáposztás sertésraguleves
-Császárhús, labor hentes ragu,knédli
-Csőröge fánk, gönci barack

II.Szombat 12:00-tól-a készlet erejéig. Welcome disznótoros falatok  + Borkóstoló Anatalóczy Péterrel
-Hagymás vér,malac fül, tepertős pogácsa
-Göngyölt hasalja, burgonya pavé, káposzta
-Hájas, szilva, birsalma

III.Vasárnap 11:30-tól-a készlet erejéig
-Orja leves
-Hurka-kolbász, burgonya ragu, hagymák
-Fahéjas almás, házi fagyi
Az esemény kötetlen így a táblás ajánlatunk a készlet erejéig tart, ezért kérjük, hogy a részvételi szándékodat erősítsd meg egy foglalással, hogy jusson is és maradjon is
A táblás ajánlat ára mind a 3 fogás esetén 9.500 Ft
A menüsor  4 tételes borsorral is kérhető 14.500 Ft

Amennyiben mind a 3 napon részt veszel 10% kedvezményben részesülsz
Az ajánlat december 16-18. között elérhető.
Szállásfoglalással kapcsolatban érdeklődhettek elérhetőségeink egyikén, vagy lefoglalhatjátok a számotokra megfelelő szobát a weboldaunkon keresztül.
OTP és K&H szépkártyával való fizetésre van lehetőség.

Elérhetőségeink:
+36 70 883 8888

info@laborbistro.hu
Tokaj, Bethlen Gábor út 1.

Szobafoglalás:

www.laborbistro.hu

 

 

3 napos szilveszteri pezsgés

Tokaj szívébe a LaBor Bistroba invitálunk Titeket egy szilveszteri pezsgésre, pincelátogatással egybekötött borkóstolóra és nyugodt kikapcsolódásra, hogy méltó módon zárjátok az évet!

Asztalfoglalás +36 70 883 8888

Kvártélyunk jelenleg teltházas, ezért szállásfoglalással kapcsolatban az Antalóczy Apartmanházat keresd!

www.antaloczypince.hu  +36 30 173 9741