Valentin-nap a LaBorban?❤️
Elvarázsolnád párodat? Vedd igénybe szállás szolgáltatásunkat egy egyéjszakás kalandra és a menütök mellé ajándék borsorral kedveskedünk nektek
Krémleves duó
Lazac – tintahalas spaghetti – spenót – laska gomba
Rozé sertésszűz – burgonyafánk – szilva
Málna – pisztácia / Tejcsokoládé – füge
H-Cs 11:30-21:00
P 11:30-22:00
Sz 9:00-22:00
V 9:00-19:00
4 napos szilveszteri pezsgés
2023.12.29-2024.01.01.
18:00 Borkóstoló és pincelátogatás
16:30 Borkvíz és bortörténeti kiállítás bemutatása
19:30 3 fogásos vacsora
9:00 Pezsgős reggeli
19:00 4 fogásos vacsora borsorral
9:30-12:30 Újévi Brunch
a helyi kistermelők portékáiból
3 éjszakás szállással Standard szobában 95.000 ft/fő
Delux szobában 105.000 ft/fő
Szállás nélkül: 50.000ft/fő
Csak a szilveszteri vacsora 16.500 ft/fő + 12% szervízdíj
Az Étterem 31-én 22:00-ig tart nyitva.
Ünnepeld Tokaj szívében az újévet!
Az év első borvacsoráján Mede Ádám séffel és Varkoly Ádám borásszal invitálunk meg Titeket egy különleges gasztronómiai utazásra, február 10-én 18:30-tól. . ?
A férőhelyek száma limitált, asztalfoglalásaitokat mihamarabb jelezzétek felénk.
+36 70 883 8888
Ádám egy vérbeli borsodi javából, ha esetleg nem tudtátok volna . 2020-2021-ben egymás után kétszer is elnyerte az év ifiju séftehetsége díjat, jelenleg az ország egyik legnívósabb budapesti vendéglátóegység a Laurel étterem konyhafőnöke.
Készítettünk vele egy rövid kis interjút, hogy megtudjuk milyen ételeket készít el majd nektek a LaBor konyhájában:
„Tokaj a szívem csücske, rengeteget járok le főleg nyáron. A szezonnak megfelelő menüvel készülök, amiben helyi vadhúsok, gombák és téli káposztafélék találhatóak. ”
Ádám Menüsora:
-Zeller, Tökmag, Körte
-Lazacpisztráng, Mango ponzu, Torma
-Szarvasgerinc, Chimichurri, Pecorino sardo
-Gyöngytyúk leves
-Vadas nyúl, Burgonya gombóc, Fekete káposzta
-Rum baba, Miso Vanília
A hatfogásos menüt borsor is kíséri az Árpád-hegy Pincészettől. Várkoly Ádám főborász és szintén borsodi sorstárs családi borászata 2000-ben alakult Tokajtól 20 km-re Szerencsen.
Őshonos tokaji fajtákat termelnek, a legnagyobb hangsúlyt a furmint fajtára fektetik, de foglalkoznak hárslevelűvel, sárga muskotállyal, kövérszőlővel, kabarral és zétával is.
A pincészet az Árpád-hegyen található, aminek történelme az 1800-as évek végére nyúlik vissza. Jelenleg 13 hektár terület tartozik hozzá Tokaj-Hegyalján. Ádám folyamatosan képzi magát, tanult és dolgozott Új-Zélandon is és nyomon követi a borászati trendeket. 2017-ben megkapta a Gál Tibor emlékdíjat, amelyet az Év Bortermelői és Borászok Borászai által javasolt, a nagyközönség által megválasztott tehetséges, fiatal borásznak adnak minden évben.
Tőle is megkérdeztük, hogy milyen borokkal készül az eseményre ? és kiderült, hogy egészen merész kísérőket kóstolhatunk majd!
„Február a furmintról szól, én is erre helyezem a hangsúlyt, mivel ez tudja legjobban visszaadni a tokaji terroirt.”
A vacsoraest ára 28.000.-/fő amely tartalmazza a borsort, korlátlan kávé és szódavíz fogyasztást.
Bor nélkül 24.000 .-
Kérd csomagban szállással együtt és ajándékba kapsz tőlünk egy borkóstolóval egybekötött pincelátogatást a Basilicus Pincészetben.
Deluxe Franciaágyas Szoba 50.000 .-/fő
Standard különágyas szoba 46.000.-/fő
Az éttermi fogyasztáson felül 10% szervízdíjat számolunk fel.
3 Napos Disznótoros a LaBorban
Töltsd nálunk 3 napon keresztül a decemberi hétvégét (dec.16-18.) Felhőtlen jókedvvel, kiváló borokkal, 3 napon keresztül 3 különböző disznótoros menüsorral és szombaton borkóstolóval várunk Titeket a LaBorban.
I.Péntek 14:00-tól-a készlet erejéig
-Savanyúkáposztás sertésraguleves
-Császárhús, labor hentes ragu,knédli
-Csőröge fánk, gönci barack
II.Szombat 12:00-tól-a készlet erejéig. Welcome disznótoros falatok + Borkóstoló Anatalóczy Péterrel
-Hagymás vér,malac fül, tepertős pogácsa
-Göngyölt hasalja, burgonya pavé, káposzta
-Hájas, szilva, birsalma
III.Vasárnap 11:30-tól-a készlet erejéig
-Orja leves
-Hurka-kolbász, burgonya ragu, hagymák
-Fahéjas almás, házi fagyi
Az esemény kötetlen így a táblás ajánlatunk a készlet erejéig tart, ezért kérjük, hogy a részvételi szándékodat erősítsd meg egy foglalással, hogy jusson is és maradjon is
A táblás ajánlat ára mind a 3 fogás esetén 9.500 Ft
A menüsor 4 tételes borsorral is kérhető 14.500 Ft
Amennyiben mind a 3 napon részt veszel 10% kedvezményben részesülsz
Az ajánlat december 16-18. között elérhető.
Szállásfoglalással kapcsolatban érdeklődhettek elérhetőségeink egyikén, vagy lefoglalhatjátok a számotokra megfelelő szobát a weboldaunkon keresztül.
OTP és K&H szépkártyával való fizetésre van lehetőség.
Elérhetőségeink:
+36 70 883 8888
info@laborbistro.hu
Tokaj, Bethlen Gábor út 1.
Szobafoglalás:
www.laborbistro.hu
3 napos szilveszteri pezsgés
Tokaj szívébe a LaBor Bistroba invitálunk Titeket egy szilveszteri pezsgésre, pincelátogatással egybekötött borkóstolóra és nyugodt kikapcsolódásra, hogy méltó módon zárjátok az évet!
Asztalfoglalás +36 70 883 8888
Kvártélyunk jelenleg teltházas, ezért szállásfoglalással kapcsolatban az Antalóczy Apartmanházat keresd!
www.antaloczypince.hu +36 30 173 9741