Borvacsora Demeter Zoltánnal a LaBorban!

Borvacsora Demeter Zoltánnal a LaBorban❗️?
Demeter Zoltánról köztudott, hogy a pezsgő műfajának meghatározó úttörője itthon. Hét dűlőben, mindössze hét hektáron gazdálkodik a Tokaji borvidéken, mégis, megkerülhetetlen alakja a borvidék megújításának. Saját pincészetét 1996-ban alapította. Borai egyedi stílusát és ételeinkkel való összhangját mutatjuk be Önöknek November 19-én a LaBor Bistroban❗️
6. Fogás-6. Bor
Hideg előétel
Lazac filé-marinált zöldségek- kecskesajt-chorizo
Pezsgő ’16
Meleg előétel
Marhanyelv-véres hurka & tavaszi tekercs-lilakáposzta-égetett salottahagyma-mogyoró
Furmint ’18
Leves
Távol-keleti galamb leves-ravioli-mungóbab-kombu alga-
pácolt shimeji gomba
Late Harvest Birtokbor ’18
Első főétel
Galamb mell-hoisin jus-
roppanós rizstészta-
kávés gomba hab, gesztenye, cékla
Szerelmi ’18
Második főétel
Szürkemarha bélszín-diós kacsamáj szósz-zsályás sütőtökös házi nudli-
fekete fokhagyma
Cabernet Franc ’13
Záró
Gorgonzola Mille-feuille
Szamorodni ’18
A Borvacsora ára 25.000 Ft/fő
Bor nélkül 20.000 Ft/fő
(árainkon felül 10% szervízdijat számolunk fel)
OTP szépkártyával való fizetésre van lehetőség.
A Borvacsoránk egy zártkörű esemény, melyre részvételi szándék esetén előlegfizetés ellenében tudnak asztalt foglalni.
▪️▪️▪️▪️▪️▪️
? Tokaj, Bethlen Gábor út 1.
⏰ Étterem nyitvatartása
H-Cs 11:30-21:00
P 11:30-22:00
Sz 8:30-22:00
V 8:30-20:00
? +36 70 883 8888
?Szoba foglalás
www.laborbistro.hu